Over ons

VISIE

In het huidige ISP-landschap zijn op wholesale-niveau, de mogelijkheden en de flexibiliteit voor Net-neutrale connectiviteit onvoldoende. Er is behoefte aan vrijheid om met behoud van (eigen) IP adressen en diensten, te wisselen in connectiviteit, bijvoorbeeld van VDSL naar glasvezel of tussen twee glasvezel footprints. Hierdoor wordt het mogelijk om flexibel te groeien en gebruik te maken van de laatste technieken en breedbandverbindingen. Binnen Nederland en Europa was het voor de komst van Wholesale Connections vrijwel onmogelijk om Net-neutrale connectiviteit af te nemen. Het is de visie van Wholesale Connections dat Net-neutrale connectiviteit de concurrentiekracht van de organisatie versterkt en de kosten verlaagt.

MISSIE

Wholesale Connections wil bedrijven welke actief zijn in de telecom-, IT- en/of ISP- branche, keuzevrijheid en flexibiliteit bieden ten aanzien van snelle breedbandverbindingen en de daarvoor in te zetten technieken (glasvezel / xDSL), alsmede keuzevrijheid en flexibiliteit ten aanzien van IP-adressen en ondersteunende diensten.

STRATEGIE

Wholesale Connections wil bovenstaande missie realiseren, door ISP’s Net-neutrale breedbandverbindingen te bieden op basis WBA, WEAS en lokale glasvezel-netwerken zoals bijvoorbeeld NDIX footprint onder wholesale condities. Dit biedt ISP’s de mogelijkheid om eindklanten flexibele oplossingen te bieden en ISP-resellers de mogelijkheid om door te groeien naar “the next level”.

ACM registratie

Wholesale Connections is gegregistreerd bij de Autoriteit Consument en Markt als aanbieder van openbare elektronische communicatiediensten onder nummer: 943672 en als aanbieder van een openbaar elektronisch communicatienetwerk onder nummer: 943673.